Openingstijden

Yes! U bent weer welkom om het blotevoetenpad te komen lopen! Het gaat wel een beetje anders nu. Zo moet elke groep vooraf reserveren. Iedere 10 minuten mag er 1 groep starten. Bent u te laat? Dan moet u opnieuw reserveren. Bent u met een groep groter dan 20 personen? Dan ook graag het daarop volgend tijdstip reserveren in onze reserveringsmodule. Er zijn 2 toiletten speciaal voor het blote voetenpad en ook een douche.

Denkt u aan de verplichte anderhalve meter afstand tussen uzelf en anderen? We zijn verplicht te handhaven met verwijdering van het terrein als mensen zich hier niet aan houden. U bent hiervoor ook verantwoordelijk voor uw kinderen!

Samen kunnen we het mogelijk maken!

Openingstijden:

Vanaf 7 mei tot 18 oktober geopend op woensdag, donderdag (vanaf 13 uur), vrijdag, zaterdag en zondag, van 10 tot 17 uur. Vooraf reserveren is verplicht!

Het pad is ook open met slecht weer.

Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen lopen onder begeleiding van een volwassene.

Van 6 juli tot 25 augustus ook geopend op maandag en dinsdag van 13 uur tot 17.00.

Reserveren

Kom op tijd, als u meer als 5 minuten te laat bent, moet u een nieuwe tijd reserveren. Dit vanwege de afstand van een nieuwe groep.

Klik hier om te reserveren!

Prijzen

U loopt ongeveer 1.5 a 2 uur over het pad. De prijzen zijn €5.75 voor volwassenen en €4.75 voor kinderen (4 tot 12 jaar). Kinderen onder de 4 jaar lopen gratis.

Voor scholen is er een speciaal tarief. Klik hier voor meer informatie.

Een jaarkaart kost €18,-
U kunt met pin betalen.