Openingstijden

Helaas kunt u, tot de corona crisis voorbij is, geen gebruik maken van het blotevoetenpad. Tot we weer open gaan zullen we goed voor het pad zorgen. De natuur kan nu helemaal zijn gang gaan, zodat er een extra sterke grasmat komt op de plekken waar u straks weer met uw blote voeten gaat lopen! Ook komen de kruiden in de kruidentuin al mooi op en sommige kruiden staan al prachtig in bloei. Zo nu en dan zullen we foto’s op Facebook plaatsen zodat u op de hoogte blijft van hoe mooi de natuur is op het pad. Hopelijk zullen we u weer zien juni!

Vanaf (hopelijk) 1 juni tot 18 oktober geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

U kunt starten op:
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag
van 10 tot 17 uur
Donderdag van 13 tot 17 uur

In schoolvakanties is het pad op maandag en dinsdag ook open, dan kunt u starten van 13 tot 17 uur.

Reserveren is niet nodig tenzij u met een groep komt groter dan 15 personen. Het pad is ook open met slecht weer. Groepen vanaf 15 personen kunnen op afspraak ook buiten de openingstijden lopen. Vanaf 15 personen geldt er een groepstarief.

Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen lopen onder begeleiding van een volwassene.

Prijzen

U loopt ongeveer 1.5 a 2 uur over het pad. De prijzen zijn €5.75 voor volwassenen en €4.75 voor kinderen (4 tot 12 jaar). Kinderen onder de 4 jaar lopen gratis. Boven de 15 personen krijgt u groepskorting en kost een kaartje €5,25 en €4,25 euro (in 1x betalen s.v.p). U dient contant te betalen.

Een jaarkaart kost €18,-
U kunt met pin betalen.