https://drive.google.com/file/d/1HlpJVUgkzKZiiNkGeH3wHEGVf3JEDR0j/view

House Vision op visite!

Ontspannen genieten van rust en natuur op het blotevoetenpad!

Wat is er nu leuker dan lekker met je blote voeten lopen? Even weer in contact met je lichaam en met de aarde. Weet jij hoe het voelt om over gras te lopen? Of hoe houten boomstammetjes voelen? Weet je hoe lekker zacht modder eigenlijk kan zijn? Het is een hele belevenis voor jong en oud en daarbij mag je ook nog vies worden!

Heerlijk een paar uur in de frisse buitenlucht door de mooie natuur. Ruik aan de kruiden, bekijk de mooie bloemen en proef het fruit (mits beschikbaar). Het mag allemaal op het blotevoetenpad!

Onderweg zijn er verschillende hindernissen die je kunt nemen. Denk aan over boomstammen lopen, een wiebelbruggetje, bruggetjes over het water.. door het water lopen door een rietsloot en nog veel meer.. Wil je een hindernis niet nemen, geen probleem, dan loop je er gewoon langs.

Let op: trek gepaste kleding aan; bijvoorbeeld zwemkleding en/of een korte broek bij mooi weer en bijvoorbeeld poncho’s bij regen. Je kunt nat en vies worden van het pad. Je bent zo’n 1,5 a 2 uur onderweg.

U loopt het pad op eigen risico, ook bent u zelf verantwoordelijk voor uw kinderen. De beheerders kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongelukken. Wel zullen de beheerders trachten het pad zo goed mogelijk te onderhouden, zodat de kans op ongelukken of verwondingen minimaal is. Ook is er voor gekozen om de natuur hier en daar een vrije hand te geven, zodat het geheel een natuurlijke uitstraling heeft.

Voor het lopen van het pad dient u te reserveren; klik hier om dat te doen!