Partijtjes en arrangementen

Partijtjes voor kinderen!!

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren op het blotevoetenpad! Lopen over de paden, je evenwicht bewaren, waden door het water en… als je geluk hebt, heeft het geregend en kan je lekker met je voeten door de modder! Lekker vies :).

Voor extra activiteiten naast het lopen van het blotevoetenpad, kijk hieronder bij workshops. In het Trefpunt staat een koffie automaat, ook kunt u in de receptie blikjes frisdrank en kleine versnaperingen kopen. Kinderen kunnen spelen op de camping ( €2,- per kind (excl. entree blotevoetenpad)).

  • Koffie/thee met gebak vers van de bakker, is te reserveren via het contactformulier
  • Idee: Huur ’t Trefpunt  voor een vergadering met verzorgde lunch. Daarna gezellig het blotevoetenpad lopen en eventueel een borreltje drinken?  Graag even contact opnemen middels contactformulier

Deze workshops kunnen bij ons op de locatie gegeven worden (ook leuk voor partijtjes).
Onderstaande prijzen zijn exclusief de entree van het blotevoetenpad

  • Armbanden, sleutelhangers en dromenvangers etc. maken, een creatief kinderfeestje of workshop.
  • Voetschilderen, maak een mooi schilderij maar dan met je voet! vanaf €10.- p.p. minimaal 6 personen
  • Koken op kampvuur (van high tea tot 3 gangen diner!) Maak kennis met de dutch oven! En doe een workshop kampvuur koken! Een compleet 3 gangen diner, inclusief koffie/thee en limonade voor €27,50!

Ook leuk: Combineer het blotevoetenpad met een uitje in het streekbos (500m afstand).

In het Streekbos is heel veel te doen, de hoogtepunten hebben we hieronder op een rijtje gezet. Klik op de links voor meer informatie!

Ongelooflijk, er is nog meer te doen in de omgeving van het blotevoetenpad.. Dat is wel iets verder weg. Zie onderstaande linkjes.